Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ETO, belediyeden arsa istedi

ETO, belediyeden arsa istedi

?Düşler Parkı?, ?Öğretmenler Parkı? oldu

Erdek belediye meclisinin şubat ayı toplantısı yapıldı. Belediye başkanı mimar Hüseyin Sarı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, belediyedeki bir ekonomist kadrosunun iptal edilerek yerine bir istatistikçi alınması kabul edildi. AKP´den Ali Ertek, oylamada ret oyu verdi.
Alaattin Mahallesi´ndeki ?Düşler Parkı?nın isminin ?Öğretmenler Parkı?na dönüştürülmesi de Ertek´in ret oyuna karşı kabul edildi.
Belediyenin, personel maaşlarını ödemek için belediye başkanına 4 milyon 200 bin lira borçlanma yetkisi verilmesi, AKP´li Halil Aydöner ve Ali Ertek´in ret oylarına karşın karar altına alındı.

Toplantıda, 10 EO425 plakalı Johndere marka traktörün Tatlısu Mahallesi muhtarlığına devri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan şartlı nakdi yardım istenmesi ve Atatürk Mahallesi´ndeki akaryakıt istasyonunun kiraya verilmesi de kabul edildi.
Erdek Ticaret Odası´na(ETO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından yeni bina yapılması için bu odanın, kat karşılığı belediyeden arsa talebi, incelenmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.
Haber : Önder Bayıkçı



Anahtar Kelimeler: belediyeden arsa istedi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false