Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eto Başkanı Özlem Sarı, Ankara´da

Eto Başkanı Özlem Sarı, Ankara´da

ETO Başkanı Özlem Sarı, TOBB´a yaptığı ziyarette bir araya geldiği Hisarcıklıoğlu´na kendisinin tek kadın Ticaret Odası Başkanı olduğunu paylaştı.


Balıkesir İli ve İlçe Oda/Borsalarının temsilcileri Ankara´da TOBB Başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu´nu ziyaret ettiler.
Balıkesir İl ve İlçe oda/borsalarının temsilcilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´na yaptığı ziyaret heyetinde Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Özlem Sarı´da yer aldı.
Hısarcıklıoğlu ile bir araya gelen Balıkesir heyeti karşılıklı kutlamaların ardından ziyarette bir konuşma gerçekleştiren ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, şöyle konuştu: ?Herhalde bu dönem de tek kadın Ticaret Odası Başkanıyım. Geçmiş dönemle ilgili bir değerlendirme yapmak gerekirse, bizim adımıza başarılı bir dönemdi ki tekrar başkan seçildik. Zor bir seçim süreciydi bizim için. Kritik odalar küçük de olsa büyük de olsa, ben her zaman savunuyorum; odanın küçüklüğü, büyüklüğü seçimdeki kolaylığı adına değil, bölgenin stratejik iş sahalarının kontrolü adına, zor geçti bizim için ama başardık. Şu anda mutluyuz. Ben 1999 yılından bu yana Ticaret Odasındayım. Başkan yardımcılığı yaptım. 2013´te başkan seçildim. Ben zaten 2001´de Rifat Beyin geldiği dönemden beridir TOBB´daki iç yapılanmanın farklılığının zaten farkındaydım. Geçen seçimde de aynı ifade de bulundum. Yelpazemiz çok genişledi, yapılabilirliğimiz, diğer STK´lardan çok farkımız oldu.

Bunun tamamının Rifat Beyin vizyonuyla doğru orantılı olduğuna inanıyorum. Zaten o dönemde olduğu gibi bu dönemde Rifat Beyi destekliyoruz. Arkasındayım, çünkü benim en azından kendi adıma, başkan olarak yapabileceğim yelpazeyi çok genişlettiği için. Hem minnettarım hem de bütün meslek gruplarına hem eşit hem kaliteli hizmet vermek adına çok önemli bir şey.?
Sarı, konuşması sona erdikten sonra Hisarcıklıoğlu´na, ilçemizin manzarasını içeren bir yağlı boya tablo hediye etti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkanı Özlem Sarı Ankara
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı