Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Etispor, Yaz Futbol Okulunda 80 öğrenciye sertifika

Etispor, Yaz Futbol Okulunda 80 öğrenciye sertifika

Başkanlığını Özgür Saçın yaptığı, yönetiminde Raif Çetin, Ekrem Nayan, Uğur Demirel, Sezai Alkan, Erdal Başfidan, Mehmet Yenimahalle, Tamer Zengin ve Muhterem Vuru....

Başkanlığını Özgür Saç`ın yaptığı, yönetiminde Raif Çetin, Ekrem Nayan, Uğur Demirel, Sezai Alkan, Erdal Başfidan, Mehmet Yenimahalle, Tamer Zengin ve Muhterem Vuru gibi isimlerin yer aldığı Balıkesir Süper Ligi takımlarından Etispor`un Yaz Okulu,  sertifika töreni ile sona erdi.
Etispor alt yapısına futbolcu kazandırmanın yanında geleceğimiz olan çocukların sporu sevmesini, spor ilgi duymasını sağlayarak, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak  adına açılan ve 1998-2002 doğumlu 80 öğrencinin bulunduğu yaz okulundaki yetenekleri lisansiye edip, A takım kadrosu için  yetiştirmek olduğuna dikkati çeken Genel Kaptan Sezai Alkan, "Öner Aslan ve Adnan Süngü hocalarımız ile 1969 yılında kurulan bu kulübü geleceğe taşımak istiyoruz. Burada öğrencilerimize futbol, teknik becerileri, yetenekleri,  oyun kuralları, futbolla ilgili beslenme, dinlenme, taktik ve teknik çalışmalar gösteriyoruz.  Bunun yanında sağlıklı bir yaşantı, ileride iyi birer birey olmaları hakkında bilgileri kendilerine aktarıyoruz. Burada başarılı olup, karşılaşma koşullarına uyum sağlayan gençleri Etispor alt yapısına kazandırmak arzusundayız" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false