Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Esnafın 44ü borç yapılandırmasını başaramadı

Esnafın  44ü borç yapılandırmasını başaramadı

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz ve Halk Bankası Bölge Koordinatörü Remzi Alan ilçemize geldi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz ve Halk Bankası Bölge Koordinatörü Remzi Alan ilçemize geldi.
Erdek ziyaretinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi`ne gelen Ayvaz ve Alan`a, kredi borcunu ödeyemeyen esnaf ve sanatkara geçen yıl tanınan borç yapılandırmasında bulunan ilçemiz esnafının borç yapılandırma taksitlerindeki ödemeleri hakkında bilgi verildi.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş tarafından, EKK Başkanı Ayvaz ve Halk Bankası Bölgemiz Koordinatörü Alan`a verilen brifingde, kredi borcunu yeniden yapılandıran 185 esnaftan % 26`sının borcunu kapadığı, % 30`nun taksit ödemelerinin halen devam ettiği, % 44`nün ise taksitlerini ödeyemeyip borç yapılandırılmasını terk ettikleri anlatıldı.
Halk Bankası Bölge Müdürü Remzi Alan, üretici Türkiye`nin esnaf bankası olarak daha iyi hizmet vermek için Balıkesir bölge Koordinatörlüğü`nün hizmete geçtiğini kooperatif yönetici ve çalışanlara hatırlattı.
Erol Ayvaz ise, Halk Bankası`nın esnafla olan bağlarının daha da güçlendirmesini sağlayacak bu yeni koordinatörlükle ilgili olarak bilgi verdi.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz ve Halk Bankası Bölge Koordinatörü Remzi Alan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi`nin mali durumuyla ilgili bilgileri aldıktan sonra, kooperatif yöneticileri ile görevlilerin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirip, ilçemizden ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli