Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Esnaf Odasına başvuru sayısı: 4

Esnaf Odasına başvuru sayısı: 4

Kamuoyunda Torba Kanun olarak bilinen 6111 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Ve Diğer Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 25 Şubat...

Kamuoyunda "Torba Kanun" olarak bilinen 6111 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Ve Diğer Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 25 Şubat 2011 tarih ve 27857 sayılı 1. mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Ahmet Vişne, yürürlüğe giren torba yasadan dolayı Esnaf Odasına borç taksitlendirmesi başvuru sayısının 4 kişi olduğunu söyleyip, bu üyelerin Bin dört yüz liralık borçlarına taksit yaptıklarını söyledi.
Borçların yapılandırılması için başvurusu süresi, 31 Ağustos 2011 Çarşamba günü sona ereceğini belirten Vişne, borç yapılandırılmasından yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkârlarımızın, bu süreye kadar esnaf odası tarafından hazırlanan kendilerine verilecek bir dilekçe ile başvuruda bulunmalarının yeterli olacağını ifade etti.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odasının, üyelerden yıllık aidat ve basit usul muhasebe hizmetler karşılığı yaklaşık 500 bin lirayı bulan bir alacak miktarının söz konusu olduğunu kaydeden Vişne, yasa yürürlüğe girdiği tarihten bugüne kadar borç taksitlendirmesi başvuru sayısının 4`le sınırlı kalmasının üzücü olduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı