Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Esnaf Odası Başkan Adayı Canbaz: Dürüst, Şeffaf, İlkeli Yönetim Anlayışını Sergileyeceğiz

Esnaf Odası Başkan Adayı Canbaz:  Dürüst, Şeffaf, İlkeli Yönetim Anlayışını Sergileyeceğiz

Erdek Esnaf Odası Başkan adayı Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Esnaf Odasının yeniden yapılanması için aday olduğunu söyleyip, hantallaşmış bir çalışma zihniyetine son vermek için ilçe esnafının da yakından tanıdığı...

Erdek Esnaf Odası Başkan adayı Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Esnaf Odasının yeniden yapılanması için aday olduğunu söyleyip, hantallaşmış bir çalışma zihniyetine son vermek için ilçe esnafının da yakından tanıdığı esnaf ve sanatkarlar ile birlikte Erdek Esnaf Odası`nın yönetimine talip olduğunu bildirdi.
20 Mart Cumartesi günü Erdek Lisesi Salonu`nda yapılacak kongreye sayılı günler kala, çalışmalarına aralıksız devam eden M. Fatih Canbaz, Erdek-Ocaklar-Karşıyaka ve köylerde yaşayan tüm esnaf ve sanatkara yaptığı ziyaretlerinde, kendisine ve ekibine gösterilen sıcak ve yakın ilgiye teşekkür ettiğini belirtip, bu ilginin karşılıksız kalmayacağının tüm esnaf tarafından bilinmesini istedi.
Umarım seçim gününde de kardeşlik ve huzur dolu bir atmosfer yaşanır şeklinde konuşan Esnaf Odası Başkan adayı Canbaz, devam eden açıklamasında şunları dile getirdi:
"Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı`na aday olacak diğer arkadaşlara da başarılar dilerim. Daha önceki, esnaf ve sanatkarlar odasındaki deneyimim ile birlikte, seçildiğimiz takdirde, birlikte çalışacağım yönetim kurulundaki yol arkadaşlarımla, esnafı en iyi şekilde temsil edeceğime gönülden inanıyorum. Yönetim Kurulum listesinde sizlerin yakından tanıdığı; Soğuk Demirci-Kaynakçı Hasan Gözaydın, Su Tesisatçısı Atila Cebeci, Foto Moda Ahmet Demir, Park Lokantası Şenol Gagit, Torna Tesviye ustası Muhittin Omaç, Gazinocu Ahmet Sürgit, Toptancı Namık Kemal Bulut, Büfeci H. Bülent Çalışkan, Denetim kurulu listemde; Fevzi Dayan, Hasan Ege, S. Ulaş Akaracı bulunmaktadır. Öncelikli hedefimiz, esnaf ve sanatkarımızı, bürokrasiden kurtarmak için elimizden geleni yapmak olacaktır. Bunun dışında, oda üyelerimizin ilçedeki, idari kurumlardaki işlerini hem takip edeceğiz, hem de bu kurumlarla beraber sizlerin olumlu geleceğine yönelik ortak projeler üretmeye çalışacağız. 20 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimin, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nın tüm üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Erdek ilçesi, Ocaklar ve Karşıyaka Beldeleri ile köylerimiz; Narlı-Doğanlar-Turan-Ormanlı-Ballıpınar-Çayağzı-Kestanelik-Çakıl-Tatlısu-Aşağıyapıcı-Hamamlı-Belkıs Mahallesi-Yeniköy-Yukarıyapıcı-Çeltikçi-Paşaliman-Tuzla-Harmanlı-Balıklı gibi yerleşim yerlerimizde, geçimini sağlamak için esnaf ve sanatkarlık yapma uğraşı veren kahraman esnaf ve sanatkarımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli