Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esnaf Odası toplantısına Manyas´lılar Platformu da destek verdi

Esnaf Odası toplantısına Manyas´lılar Platformu da destek verdi

Manyaslılar Platformu, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ev sahipliğinde toplandı.

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin´in de katıldığı toplantı da Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ilçe gündemi ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş´in açış konuşması ile başlayan toplantı genel anlamda Belediye Başkanı ile STK temsilcileri arasında geçti.
Kapalı Pazar yerinin ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantı da, pazar yerinin panayır çayırına yapılması halinde ilçe esnafının büyük zarar göreceği konusunda birleşilirken, Başkan Barçin şu anda mevcut Pazar yerinin yerine yapılmasının çok büyük maliyet gerektirdiğini, bu rakamların altından Manyas Belediyesi olarak kalkmalarının mümkün olmadığını anlattı.
Barçin konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Harman yerine yapalım dedik, yanından geçen derenin taşma olasılığı ve sulanabilir arazi yapısında olduğu için DSİ yetkilileri buna karşı çıktı, tek alternatif belediyemiz tarafından ayrılmış olan panayır çayırında ki alan kaldı. Ama arkadaşlar Harman yeri için bir çözüm bulabiliyorsa, bizim içinde bir sıkıntı yok.? dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş, toplantının amacına ulaştığını ümit ettiğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false