Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esnaf odalarının başkanları Erdek´te buluştu

Esnaf odalarının başkanları Erdek´te buluştu

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalarına bağlı 85 odanın 2018 yılı başkanlar kurulu geçtiğimiz hafta sonu Erdek BESOB Otel´de gerçekleştirildi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, oda başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, Başkanlar Kurulu Toplantılarının, sadece kendi iç bünyelerindeki genel konu ve sorunların ele alınmasıyla kalmayıp, aynı zamanda ülkemizin genel sorunlarının da dile getirildiği bir toplantı olarak açıkladı.

Hizmet için bu gücüde oda başkan ve yönetim kurullarından alacaklarını ifade eden Fehmi Erdem konuşmasını şöyle sürdürdü: ?85 Odamız, 43.000 üyemizle, Küçük Esnaf ve Sanatkâr olmak için değil, Büyük ve her platformda söz sahibi olan, Esnaf ve Sanatkâr olmak için mücadele veriyoruz.?

Toplantının yapıldığı Erdek´teki tesisin yenilenme maliyetini de katılımcılara açıklayan Erdem, otelin yenilenmesin yaklaşık 1.600.000 TL civarında gerçekleştiğini belirterek ?TESK tarafından birliğimize 295.000 TL yardım yapılmıştır. Birliğimiz Büyük sıkıntılar ile tüm borçları ödemiştir.? diyerek sözlerine ekledi.

Başkanlar kurulu dilek ve temenniler bölümünde Edremit Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Aykut Dürüst, Balıkesir Terziler Odası Başkanı Kazım Avcı, Bandırma Elektrikçiler Odası Eyüp İl, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Riza Tekin´in konuşmaları ile sona erdi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false