Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eskrim takımımız Konyada ses getirdi

Eskrim takımımız Konyada ses getirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığının Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası bu yıl Konya da düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası bu yıl Konya` da düzenledi. 
İl karmaları arasında ki çekişmeli müsabakalar görülmeye değerdi. 
Bayanlar da 12 il, erkeklerde ise 14 il mücadele etti. Konya`da ki şampiyonada, Takım yarışmalarının yanı sıra ferdi yarışmalarda da Balıkesir ses getirdi. Antrenörlüğünü Onur Atmaca`nın yaptığı eskrim takımımız, şampiyona sonun da ferdi bayanlar da Fatmanur Gülen, Flore de Yıldızlar Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca bayanlar takım halinde Flore dalında birinciliği elde ederken, erkekler de ise takım halinde ikinciliği elde etti. 
Antrenör Onur Atmaca, "Konya`daki Türkiye Şampiyonasın da iyi işler yaptık, iki birincilik, bir de ikincilik elde ettik. Çalışmalarımız artarak devam ediyor amacımız elde ettiklerimizi korumak ve başarılarımızı daha da arttırmaktır" dedi. Antrenörümüzü kutluyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli