Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Eskişehirspor-Bandırmaspor maçına Ankaralı hakemler

Eskişehirspor-Bandırmaspor maçına Ankaralı hakemler

Maçın gözlemcisi Balıkesir´den Nedim Göklü

TFF 1. Türkiye Ligi´ne dahil olarak oynanacak Eskişehirspor-Bandırmaspor maçının hakemleri belli oldu. Buna göre karşılaşmayı, Ankara bölgesi A klasmanı hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp, üç hafta önce Bandırma´da oynanıp 4-0 Bandırmaspor´un üstünlüğüyle kapanan Manisaspor maçını da yönetmişti.

Pazar günü, Eskişehirspor´un ilk kez açılacak yeni stadında, saat 15.00´te başlayacak olup TRT-3 kanalından naklen yayınlanacak Eskişehirspor-Bandırmaspor maçının yardımcı hakemliklerini yine Ankara´dan, A klâsman yardımcı hakemleri Mustafa Sönmez ve Engin Erdem yapacak.

Maçın dördüncü hakemliğini de İzmir bölgesinin B klâsman hakemi Ferhan Kestanlıoğlu üstlenecek. Kestanlıoğlu, Bandırmaspor´un, iki hafta önce Elazığ´da oynayıp 2-0 kaybettiği Elazığspor maçında da dördüncü hakemlik görevinde bulunmuştu.

Eskişehirspor-Bandırmaspor maçının gözlemciliğini, Balıkesir bölgesinin eski A klasmanı hakemlerinden Nedim Göklü yapacak. Karşılaşmanın Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Birkan Çalışkan ve Bülent Kantar yürütecek.

Bu karşılaşma öncesinde Eskişehirspor, 13 puanla beşinci, Bandırmaspor ise 5 puanla on beşinci sırada yer alıyor.

Haber : Önder BALIKÇI



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false