Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski MHP'lilerden 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde Lokma Hayrı

Eski MHP

MHP Erdek İlçe eski Başkanı Haluk Nazlıoğlu ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi eski Başkanı Ali Necat Aktan, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle ilçede lokma hayrında bulundu.

MHP Erdek İlçe eski Başkanı Haluk Nazlıoğlu ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi eski Başkanı Ali Necat Aktan, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle ilçede lokma hayrında bulundu.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP'den Erdek Belediye Başkan adayı olan MHP Erdek İlçe eski Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu ile geçtiğimiz aylarda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi eski Başkanlık görevini yürüten Ali Nejat Aktan, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle vatandaşlara lokma hayrı etkinliğinde bulundu.
Erdek Cumhuriyet Meydanına kurulan stantta gerçekleştirilen lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Düzenledikleri lokma hayrı nedeniyle kısa bir açıklama yapan MHP Erdek İlçe eski Başkanı Haluk Nazlıoğlu, yaklaşık bin kişilik lokma döktürüldüğünü söyledi.

3 Mayıs tarihinin Türk milliyetçiliğinin fikir sisteminin meşalelerinin yakıldığı yeniden dirilişin ve yeniden şahlanışın başlangıcı olduğunu işaret eden Nazlıoğlu, Milletimizin tarihi ve kültürel gerçekleriyle çelişen, çatışan tezlere demokratik itiraz hakkını kullanmasının üzerinden tam 71 yıl geçmiş bulunmaktadır. 3 Mayıs 1944 olayları baskı, şiddet, kovuşturma ve haksızlıkların bile, milli bir hedefi kendileri için pusula yapmış olanları inançlarından asla vazgeçiremediğini, işkence ve zulümlerin bir işe yaramadığını herkese açıklıkla ispat etmiştir. Bizde bu anlamlı günde Ali Nejat Aktan kardeşimle beraber bir hayır yapmak istedik ve 1000 kişilik bir lokma hayrında bulunduk.” diye konuştu.
3 Mayıs Türkçülük Günü'nün hafta sonuna gelmesi nedeniyle gerçekleştirilen lokma hayrı, civar il ve ilçelerden ilçemize gelen misafirlerinde katılımıyla kısa sürede tüketildi.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli