Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski milletvekili Hüseyin Balyalı: Türkiyede politika çürüdü, kokuştu

Eski milletvekili Hüseyin Balyalı: Türkiyede politika çürüdü, kokuştu

1991-1995 yılları arasında, Doğruyol Partisi(DYP) Balıkesir Milletvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Balyalı, 4 yıl içinde Bandırma başta olmak üzere Balıkesir iline 38 yatırım kazandırdım dedi. O dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bütçe Kom

1991-1995 yılları arasında, Doğruyol Partisi(DYP) Balıkesir Milletvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Balyalı, "4 yıl içinde Bandırma başta olmak üzere Balıkesir iline 38 yatırım kazandırdım" dedi. O dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde Bütçe Komisyonu üyesi olarak da görev yaptığını belirten Balyalı, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi`nin bin dönümlük yerinin de büyük bir uğraş sonucu Marmara Hayvancılık Araştırma Enstitüsü arazisinden alınmasını sağladığını açıkladı. Balyalı, yine aynı dönemde, Balıkesir ili sınırları içindeki Madra, Manyas, Gönen ve Havran barajlarının yanı sıra 13 göletin de projelendirilmesinin gerçekleştirildiğine dikkati çekti. 
Son 18 yıldır, Adliye Sarayı dışında Bandırma`ya, devletçe getirilen hiçbir yatırım olmadığını altını çizen 72 yaşındaki Balyalı, hâlen ülkemizdeki politikanın çürüyüp, kokuştuğuna işaret ederken, "Türkiye bugün, geri kalmış yamyam Afrika ülkeleri durumuna dönüştürüldü. Keşke ölseydim de bugünleri görmeseydim!" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli