Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eski Erdek Müftüsü Bardakçıdan selam var

Eski Erdek Müftüsü Bardakçıdan selam var

Erdek eski Müftüsü Veli Vehbi Bardakçının, Erdek ve Erdeklilerle ilgili sevdası devam ediyor.

Erdek eski Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı`nın, Erdek ve Erdeklilerle ilgili sevdası devam ediyor.
Erdek`te 2002-2011 yılları arasında 9 yıl süreyle İlçe Müftülüğü görevini başarıyla yürüten Veli Vehbi Bardakçı`yı, Gazetemiz Haber Temsilcisi Kemal Deniz Şekerci, Müftü Bardakçı`nın görev yaptığı İznik Müftülüğü makamında ziyaret etti.
Erdek`te 9 yıl süreyle görev yapıp ayrıldıktan sonra ilçemizi unutmayarak, iletişimlerini koparmayan Bardakçı`yı ziyaret eden Gazeteci Şekerci, Bardakçı`nın ilçede görev yaptığı 9 yıl gibi uzun bir süreyi, Erdek`te sanki 5 dakikalığa görev yapmış gibi hissettiğini kendisiyle paylaştığını ifade etti.
Erdek İlçe Müftülüğü görevi boyunca, başta Erdek halkı olmak üzere, Ocaklar ve Karşıyaka Beldeleri ile Kapıdağ ile Paşalimanadası`ndaki köylerde yaşayan herkese sonsuz selamlarını ileten Bardakçı, Erdek İlçe Müftülüğü emrinde birlikte çalıştığı tüm personele başarılarla dolu görevler temennisinde bulundu.
Gazeteci Şekerci, Erdek eski Müftüsü Bardakçı`yı şöyle tanıttı:
"2002-2011 yılları arasında görev üstlendiği Erdek İlçe Müftülüğü sırasında yakından tanıma olanağı bulduğum Sayın Bardakçı, çalışkan ve başarılı bir kişiydi. İlçemizdeki görev süresi içinde, kurum ve kuruluşlar arasında başarılı bir koordinasyon kurulmasını sağlayarak, ilçedeki din hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesine önderlik etti. Her zaman müftülük gibi önemli bir makamın saygınlığını hep hissettirdi. Erdek`teki görevinin ardından, 2011 yılında İznik Müftülüğü görevini üstlenen Veli Vehbi Bardakçı, bu görevi sırasında da Erdek ve Erdeklileri hiç unutmadı. Başta, Erdek merkezdeki camilerimiz olmak üzere, sırasıyla her iki belde ve tüm köylerdeki camilerimiz Bardakçı`nın döneminde tepeden tırnağa yenilendi. Görev yaptığı kentimizde din hizmetlerinde yaşanan sıkıntılarla yakından ilgilenerek, çözmeye çaba harcadı."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı