Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eski bayan arkadaşına bıçakla saldırdı

Eski bayan arkadaşına bıçakla saldırdı

Bandırma İlçesinde Esra T. (32), İngilizce eğitimi aldığı dershane çıkışında kendisini dövüp ölümle tehdit eden eski erkek arkadaşı Bülent O. (35), tarafından bıçakla saldırıya uğradı.

Bandırma İlçesi`nde Esra T. (32), İngilizce eğitimi aldığı dershane çıkışında kendisini dövüp ölümle tehdit eden eski erkek arkadaşı Bülent O. (35), tarafından bıçakla saldırıya uğradı.
Saldırıda üç yerinden yaralanan Esra T. Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Genç kadını bıçakla yaralayan zanlı Bülent Ö. olay yerinden kaçtı. Polis zanlıyı yakalayabilmek için seferber oldu.  
Bandırma`da Salı akşamı saat 21.30`da meydana gelen olayda, özel bir dershanede İngilizce eğitimi alan ve eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Esra T. kurs çıkışı kendisini bekleyen eski erkek arkadaşı Bülent O. tarafından sırt ve karın bölgesinden üç bıçak darbesiyle yaralandı. 112 Acil Ambulans sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kadın tedavi edilmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi`ne götürüldü.
Olay sonrası suç unsuru bıçak ile kaçan ilçede berberlik yaptığı öğrenilen Bülent O., polis tarafından her yerde aranıyor. Polis, yaptığı araştırmada, eşinden boşanan bir çocuk babası Bülent O.`nun bir süre önce evlenme teklifini kabul etmediği için Esra T.`yi dövdüğünü, genç kadının savcılığa yaptığı şikayet sonrası Bülent O.`nun arandığını belirledi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı