Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Eski başkandan yeni başkana nezaket ziyareti

Eski başkandan yeni başkana nezaket ziyareti

Burhaniye eski Belediye Başkanı Fikret Akova, yeni seçilen AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Burhaniye eski Belediye Başkanı Fikret Akova, yeni seçilen AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Burhaniye'de 10 yıl CHP'den Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fikret Akova, yeni seçilen AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.
30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı olup, seçimi kaybeden eski başkan Fikret Akova, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı makamında ziyaret etti.
10 yıl görev yaptığı Burhaniye Belediye Binasına girişte personelin yakın ilgisi ile karşılanan Fikret Akova ve CHP'li heyet daha sonra Başkan Uysal'ın makam odasına geçti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından kapıda karşılanan CHP Fikret Akova ve arkadaşları, başkanı tebrik edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.
CHP'li eski Belediye Başkanı Fikret Akova, 10 yılda Burhaniye için yaptığımız çalışmalar ortada. İnşallah sizler daha iyisini yaparsınız. Sonuçta bu bir demokrasi yarışı, biz kaybettik. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Başkan Uysal, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde çıkan sonuç bu. Halkın iradesi bu, her şeyde bir hayır vardır. Bir seçim yapıldı. Saygı göstermek lazımdır. Görevler gelip, geçicidir. Burhaniye'ye hizmeti hep birlikte, el birliği ile yürüteceğiz” diye konuştu.
Halkın mecliste 3 partiye görev verdiğini, kendisini de başkanlığa layık gördüğünü kaydeden Uysal, Eğer 100 kişi başka yere oy kullansaydı durum değişirdi. Halkın takdiri her şeyin üzerindedir. Hizmette geri kalmamak için çok çalışmamız lazım bunun bilincindeyiz” dedi.
CHP'li misafirlerinin yaptığı bu ziyarete çok sevindiğini ifade eden Başkan Uysal, Burhaniye'nin sorunlarını birlikte çözebileceklerinin sinyalini verdi.      Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı