Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Eski ANAP ve DPliler AK Partide buluşuyor

Eski ANAP ve DPliler AK Partide buluşuyor

Demokrat Partiden AK Partiye katılımlar devam ediyor.

Demokrat Partiden AK Partiye katılımlar devam ediyor. 
Demokrat Parti (DP) İl eski Saymanı Akın Emiroğlu da AK Partiye geçti. Emiroğlu`na AK Parti rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Miletvekili Edip Uğur taktı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı`nı ziyaret eden DP Balıkesir İl eski Başkanı Mesut Akbıyık beraberinde Merkez İlçe eski Başkanı Sedat Ağan, eski İl Yöneticisi Barış Atikbay`ın bulunduğu bir heyetle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ile bir süre görüştüler.
Edip Uğur, DP`li siyasetçilerin ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Türk siyasi hayatında hiçbir partiye nasip olmayan hizmet ve başarılar AK Partiye nasip olmuştur. Bu başarının altında başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz tüm Teşkilat mensuplarımızın halisane niyetlerle yaptığı çalışmalar ve bu milletin memnuniyeti sonucu yaptığı hayır dualar vardır. Çok geniş olan AK Parti ailesinin her ferdi bu başarıdan ve milletin hayır dualarından nasiplerini almaktadır. Hepimiz bu milletin teveccühüne layık olmak için tüm gücümüz ile çalışmak zorundayız."
Balıkesir`de Demokrat Parti´den AK Partiye kısa zamanda bin 500`ün üzerinde üye kaydedilmesinde emeği geçen Mesut Akbıyık`a teşekkür eden Uğur, daha sonra AK Parti ailesine yeni katılan Akın Emiroğlu`na hayırlı olsun dilekleri ile rozetini taktı.
DP İl eski Başkanı Akbıyık: "Gerçek yerimizi bulduk"
Demokrat Parti İl eski Başkanlarından Mesut Akbıyık`da, Türk Demokrasi hayatında ve siyasi konjektüründe çok önemli yeri olan AK Partiye geçmekten duydukları memnuniyeti ve mutluluğu ifade ederek, "Millete rağmen hiçbir şey yapılamaz. Biz de milletin teveccühü olan AK Partiye geçmekle gerçek yerimizi bulduk. AK Parti kadroları ile millete hizmet etmenin hazzını ve mutluluğunu yaşamak istiyoruz." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı