Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Eski milletvekili H. TahsinUzun, dolandırıcıların tuzağına düşmedi

Eski milletvekili H. TahsinUzun, dolandırıcıların tuzağına düşmedi

Kendisini telefonla arayıp Balıkesir Cumhuriyet Savcısı olduğunu öne süren bir kişinin, ?Sizin ve eşinizin nüfus kağıtları PKK´nın elinde. Onları kullanıyorlar...

Erdek´te yaşayan Kırklareli eski milletvekili Hasan Tahsin Uzun, dolandırıcıların tuzağına düşmedi. Kendisini telefonla arayıp Balıkesir Cumhuriyet Savcısı olduğunu öne süren bir kişinin, ?Sizin ve eşinizin nüfus kağıtları PKK´nın elinde. Onları kullanıyorlar. Siz de teröre yataklık ediyor gözüküyorsunuz? dediğini belirten Uzun, şunları söyledi:
?Telefondaki kişi, bankada param olup olmadığını, hangi bankayla çalıştığımı da sordu. Bankamın ismini verdiğimde, ?Zaten o banka müdürü de PKK´ya yataklık yapıyor. Onun da işini göreceğiz´ diye konuştuktan sonra bana, karakola doğru yürümemi söyledi. Tabii ki, hemen paramın bulunduğu banka şubesine eşim Yurdanur´la birlikte giderek durumu yetkililere anlatıp kedi kartlarımızı iptal ettirerek, ilk önlemi aldık. Ardından, durumu Erdek Cumhuriyet Başsavcılığına bildirdik.?
İsmet İnönü Hükümetlerinde, 1 ve 2. Dönem Kırklareli milletvekili olan Hasan Tahsin Uzun, bu dolandırıcılık olaylarına karşı herkesi dikkatli olmaya çağırdı.
Haber : Önder balıkçı



ışık aktaş
5.09.2015 12:10:15
Dün beni de ev tel. aradılar Ailenizin başına talihsiz bir olay gelmiş diye, Emniyet,i arayacağım sözünden sonra kapadılar---05534464167 TEL NOSU KİMİN ?dikkat edin.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli