Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eski Bakan Tüzmen Cenazeye Katıldı

Eski Bakan Tüzmen Cenazeye Katıldı

Pazar günü, Erdek-Bandırma karayolunda özel otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi toprağa verildi.

Pazar günü, Erdek-Bandırma karayolunda özel otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi toprağa verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 58. 59 ve 60 Dönem devlet Bakanlığı yapan Kürşat Tüzmen, geçmişte Danışmanı olan Ferhat Çiçek´in, kazada hayatını kaybeden eşi Nurhan Çiçek (44), Gönen´e bağlı Hasanbey mahallesindeki cenazesine katıldı.

Erdek´ten Gönen´deki eşinin evine gitmek için 06 GYP 88 plakalı özel otomobiliyle yola çıkan eski istihbaratçı ve 58,59 ve 60 dönem eski devlet bakanı Kürşat Tüzmen´in danışmanı Ferhat Çiçek, Erdek-Bandırma karayolu Alişan deresi mevkiinde geçirdiği kazada, eşi Nurhan Çiçek, kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Nurhan Çiçek´in Gönen İlçesi Hasanbey Mahallesinde ikamet eden annesi Kibriye Can ve DSİ´den emekli Nasıf Can´a başsağlığı dileyen Eski Bakan Kürşat Tüzmen ile Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, baba Nasıf Can´ı teselli ettiler.

Gönen-Hasanbey Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında sevenlerin gözyaşları ile ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine, Eski Bakan Kürşat Tüzmen, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Balıkesir İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat Kınay, Gönen AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı ve Yönetim kurulu üyeleri, Gönen Jandarma Komutanı J. Astb.Bcvş. Hayrullah Kılıç ve aile yakınları ile sevenleri katıldılar.
Haber : Yüsel Efe



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli