Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ERTİAD Başkanı A. Faruk Çinal; ?´Şu anda otellerimizde yaklaşık yüzde 50 civarında dokuz günlük tatil için rezervasyon var´´

ERTİAD Başkanı A. Faruk Çinal; ?´Şu anda otellerimizde yaklaşık yüzde 50 civarında dokuz günlük tatil için rezervasyon var´´

Ülkemizin en önemli turizm yörelerinden biri olan Erdek´in Turizmcileri ve İşadamları Derneği (ERTİAD) Başkanı Ahmet Faruk Çinal Erdek´te okulların açılmasının 28 Eylül ?e ertelenmesiyle birlikte Erdek turizmindeki hareketlilik yüzde 50 oranında devam edi

Ülkemizin en önemli turizm yörelerinden biri olan Erdek´in Turizmcileri ve İşadamları Derneği (ERTİAD) Başkanı Ahmet Faruk Çinal Erdek´te okulların açılmasının 28 Eylül ?e ertelenmesiyle birlikte Erdek turizmindeki hareketlilik yüzde 50 oranında devam ediyor dedi.
Ayrıca dokuz günlük bayram tatilinin de Erdek´teki turizmcilerimiz için çok önemli bir getirisi olacak. Şu anda otellerimizde yaklaşık yüzde 50 civarında dokuz günlük tatil için rezervasyon var. Havalarında güzel gitmesi ilçemiz için avantajı ve getirisi olacak.
Erdek´te üyeleri ve çevredeki otellerle görüş alışverişinde bulunduğunu bildiren Çinal, otellerin doluluk oranının yüzde 40 ila 60 arasında değiştiğini söyledi.
Çinal,´´Ama yüzde 50 ortalama Eylül sonu Erdek için çok iyi bir rakam. 9 günlük tatilin tabii bunda çok büyük etkisi var.
Geçen sene 15 eylül itibariyle Erdek sezonu kapatmıştı. Okulların geç açılması, havalarında güzel gitmesi Erdek´te sezonu uzattı. Bu sene bu hareketliliğin Eylül sonuna kadar devam edeceğini umut ediyoruz. ´´ifadesini kullandı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı