Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erkul, yönetime kendini anlattı

Erkul, yönetime kendini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili aday adayı Karani Erkul, Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili aday adayı Karani Erkul, Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Erkul, yaklaşık olarak 1 saat süren görüşmede 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde ilçe teşkilatından destek istedi.
Erkul “Geçen zaman içerisinde görüldü ki Milliyetçi Hareketin iktidar olmadığı zaman memleketimiz karanlığa doğru gitmektedir. Böyle bir ortamda her ülkücü gibi bende ülkem ve ülküm uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğumu buradan bir kez daha açıklıyorum. Hepimiz açık ve net bir şekilde görmekteyiz ki ülkemizin ve Balıkesir’in MHP kadrolarına ihtiyacı bulunmaktadır. Talana,yalana,saltanat düzenine dur demek için genel seçimler hepimiz için çok önemlidir. Ülkemizin olduğu kadar Balıkesir içinde önemli olan bu seçimlerde partimiz mutlaka milletvekilleri çıkartarak iktidar olacaktır”dedi.
Bu güne kadar Güney Marmara adaylarının milletvekili listelerinde seçilecek yerden listelerde yer almamasının handikap olduğunu dile getiren MHP Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel, “Bu seçimlerde bölgemiz adaylarının milletvekili listelerinde seçilecek yerlerden aday gösterilmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız" şeklinde konuştu. Mart ayı içerisinde genel merkezin büyük kurultaya gideceğini anımsatan Güzel “Kurultaydan sonra seçimlere 58 günlük bir süre kalıyor. Bu sürede partimizi iktidara getirebilecek vizyon sahibi milletvekili adaylarımızla çalışmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır" ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı