Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erkul, Atma Recep din kardeşiyiz

Erkul, Atma Recep din kardeşiyiz

MHP Bandırma İlçe Başkanı Erkul, Atma Recep din kardeşiyiz diyerek AKPnin adayına tepki gösterdi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Erkul, "Atma Recep din kardeşiyiz" diyerek AKP`nin adayına tepki gösterdi.
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci`nin "Su fiyatlarını düşüreceğiz. İlçenin ihtiyacı olan suyun Gönen Barajı ana gövdesinden getireceğiz. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu`ndan bu konuda söz aldık" vaatlerine "Atma Recep din kardeşiyiz" cevabı verdi.
Erkul: "Konu Büyükşehir Belediyesi`ni bağlıyor"
30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimlerden sonra su ve kanalizasyon işlerinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde yürütüleceğini hatırlatan MHP İlçe Başkanı Erkul, fiyat belirleme yetkisinin de 94 kişiden oluşan büyükşehir belediye meclisi tarafından belirleneceğini söyledi.
Erkul: "Umut tacirliği yapmayın" 
30 Mart`tan sonra Bandırma Belediye Başkanlığının su birim fiyatlarını belirlemede herhangi bir yetkisi olmamasına rağmen sadece siyasi kaygılarla su fiyatlarının 2 liraya düşürüleceğinin vaadinin verilmesini yerel seçimler öncesinde umut tacirliğinden başka bir şey olmadığını ifade eden Erkul, "İnsanların umutlarıyla oynamayın" dedi.
Erkul: "Her seçim dönemi gündeme getiriyorsunuz" 
Şekerci`nin, Balıkesir aday tanıtım toplantısında ilçenin ihtiyacı olan suyun Gönen Barajı ana gövdesinden getirilmesi konusunda  bakandan söz aldık şeklindeki açıklamasını değerlendiren MHP İlçe Başkanı Erkul "İlçenin ihtiyacı olan suyun baraj ana gövdesinden alınması konusu sadece bugünün konusu değildir. Bu konuyla ilgili çalışmalar dönemim AK Partili Belediye Başkanı Recep Eraydın döneminde başlatılmış ancak bugüne kadar sonuç alınamamıştır. Yaklaşık olarak kamulaştırma bedelleriyle birlikte 15 milyon lira (15 Trilyon TL) mal olması ön görülen bu projeyle ilgili 11 yıllık AK Parti iktidarı somut bir adım atmadığı gibi çalışma başlatmamıştır. Her seçim döneminde aynı konu gündeme gelmiş ancak bugüne kadar maalesef gerçekleştirilememiştir" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli