Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erkek Kuaförü Furkan hizmette çıtayı yükseltti

Erkek Kuaförü Furkan hizmette çıtayı yükseltti

Erdek’te Erkek Kuaförlüğü yapan Furkan Ceran, koltuğuna oturan müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.
Ceran, modernize ettiği kuaför dükkanına son olarak ilçemizde hiç emsali olmayan Türkiye’de ise yeni yeni yayılmaya başlayan penuarlardan kazandırdı.
Koltuklarında oturan müşterileri, tıraş esnasında telefonla konuşabilme ve mesajlaşabilme olanağını sağlayan yeni penuarları işyerine kazandıran Erkek Kuaförü Furkan Ceran, mesleğinin gerektirdiği teknolojiyi yakalamaya ve müşterilerine sınırsız hizmet sunmayı amaç edindiğini belirtti.
Mesleğinin gerektirdiği yenilikleri öğrenebilmek ve değişen teknolojiye ayak uydurabilmek için sık sık internette araştırma yaptığını söyleyen Furkan Ceran, “Yine bir gün internette araştırma yaparken karşıma bu son model penuarlar çıktı. Müşterilerimize tıraş esnasında telefon görüşmesi yapabilme, mesajlaşabilme ve internet bankacılığını kullanan kişilerin işlemlerini gerçekleştirebilme olanağı sağlayan ve dahil bir çok kolaylığı beraberinde getiren bu penuarlardan almaya karar verdim. Özel olarak İstanbul’a giderek penuar satan yerleri araştırdım ve bütçeme en uygun olan işyerinden penuarları satın alarak işyerime kazandırdım.” dedi.
Furkan Erkek Kuaförü isimli işyerinin henüz 4. yılında birçok yenileye ayak uydurduğunu ve teknolojiyi takip etmeye devam edeceklerini kaydeden Ceran, “İlçemize böyle hizmetlerde öncülük etmek benim için gurur verici bir olay. Dilerim ki ilçemizde geçimini bizim meslekle ile sağlayan bütün işletmeciler değişen teknolojiye ayak uydurmaya çalışır ve yazın nüfusu 150.000’e ulaşan ilçemize gelen misafirlerimize en iyi hizmeti sunabilelim.” diyerek sözlerine ekledi.

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli