Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ERGİAD Temsilcileri’nden Balıkesir ziyareti

ERGİAD Temsilcileri’nden Balıkesir ziyareti

ERGİAD Temsilcileri’nden Balıkesir ziyareti

Erdek Genç İş İnsanları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Kalafat başkanlığında, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) ve Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) temsilcileri Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nı (GMKA) ziyaret ederek bölgemize yönelik proje çalışmaları ve destekler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi. 

Balıkesir’de 13 Aralık 2022 Salı günü bir dizi temaslarda bulunan ERGİAD adına görüşmelere Başkan Özgür Kalafat, Genel Sekreter Çisem Tanrıöver Özhuy, Yönetim Kurulu Üyeleri Benan Erdoğan Kırtay ve Anıl Durak katıldı. 

ERGİAD işbirliğini geliştirmek, ortak çalışma alanları ile ilgili görüşmeler yapmak amacı ile Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Abdullah Bekki ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 

Aynı gün gerçekleşen ziyaret programı, projeler ve destekler hakkında bilgi almak üzere ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile devam etti. 

ERGİAD Başkanı Özgür Kalafat, ziyaret programı hakkında yaptığı açıklamada ziyaretlerin çok başarılı geçtiğini söyleyerek, tüm güçleri ile Erdek, bölge işletmeleri ve ekonomisine katkı yapmak için çalıştıklarını söyledi. 

Balıkesir’de 13 Aralık Salı günü önemli 3 ziyaret gerçekleştirildiğini ifade eden Kalafat “Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu ve Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği ile derneğimiz ve Erdek İş Dünyası adına önemli konuları görüşme fırsatı bulduk. Bu kuruluşlarımız ile işbirliğimizi ve diyaloğumuzu arttırmaya odaklandık. Erdek’te yürütülebilecek projeler ve faaliyetlerin ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyarette ilçemizin gelişimi adına duyarlılığımızı anlattık. GMKA bölgemiz için çok önemli bir kuruluş olup çağrılarına Erdek adına projeler üreterek daha fazla Ajans desteği sağlamak istiyoruz.” dedi. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu