Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdoğan'ın mitingine Erdek'ten yoğun katılım bekleniyor

Erdoğan

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nda tüm dikkatler 8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’de yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinginin çalışmalarına verilmiş durumda. Mitinge çok sayıda Erdek’linin katılması

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nda tüm dikkatler 8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’de yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinginin çalışmalarına verilmiş durumda. Mitinge çok sayıda Erdek’linin katılması bekleniyor. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ekim Cumartesi günü Balıkesir’e geleceğini anımsattı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Balıkesir  Kuvay-i Milliye Meydanı’ndaki büyük mitingine Erdek İlçe Teşkilatı olarak tam kadro katılacaklarını söyleyen Başkan Alioğlu “Teşkilatımızın tüm kademeleri bu miting için yoğun bir çalışma içerisinde. Bu gün itibariyle katılımcı sayımız 2.000’e ulaştı. Bu sayının bir kaç gün içerisinde daha da artacağını düşünüyorum. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’imizde ağırlayacak olmanın ayrı bir heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için Erdek İlçe Teşkilatı olarak tam kadro orada olacağız.” dedi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı