Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek`teki çay bahçelerine yeni proje

Erdek`teki çay bahçelerine yeni proje

Erdek Cumhuriyet alanındaki çay bahçeleri, yaz sezonu bittiğinde yıkılacak. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, konuyla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

Erdek Cumhuriyet alanındaki çay bahçeleri, yaz sezonu bittiğinde yıkılacak. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, konuyla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:
“Çay bahçelerini, gerçekleş-tireceğimiz yeni proje doğrultusunda yıkarak, daha çağdaş duruma getirmek istiyoruz. Bu arada, çay bahçelerindeki tuvaletler de yenilenecek. Böylece Erdek’in en önemli prestij bölgeleri arasında yer alan çay bahçeleri, ilçemize daha da yakışır duruma gelecek.”

Haber : Önder Balıkçı



Reha Uluçay
6.08.2014 19:50:28
Erdeğimiz senelerce maalesef yanlış yapılaşma ve yerleşme kurbanı olarak turizm beldesi olmaktan uzaklaşıyor. Yakın çevrelerden gelen ucuz ve günlük ziyaretlerle kalkınamayız. Bir zamanların en meşhur takunyalarının sadece ismi kaldı sokak adı olarak. Şimdi plastik ve ithal ucuz terlikciler sokağı oldu. Yenilenmek demek beton yığınları demek değildir. Vizyonumuzu genişletmeliyiz. Bu çay bahçeleri de bir alem. Fındık kabuğu kadar bardaklarda çay 1.25 kuruş kokulu tuvaletlere giriş bir lira. Orada tuvaletler adam edilse yeterli olabilir. Lüks mekanlar her yerde var . Acaba belediye düşündüğü projeyi görücüye çıkaracakmı. Belki çay bahçelerinden önce Çuğra sahil bandı iyi bir şekilde elden geçirilmeli.

Hayati
6.08.2014 19:51:45
Acaba önce yapılması gereken işler varken, neden sondan başlanır? Erdek içinde trafik malum;Gidişatımız yolu yok gitmeye, herkes gider daha pahalı çay içmeye...

İlyas kuşcu
26.11.2014 07:48:01
Çay bahçelerinden önce Çumra sahil bandının acilen yeniden Düzenlenmesi gerekir.Her yağmur sonrası taşan Lağım sularının Günlerce denize akmasını görmezden gelip Çay bahçesi düzenlemek ,sonrada gelen turistlere Pahalı Çay ve kahve satarak kazıklatmak hizmet değildir.sahil otellerin işgal alanı vatandaş denize girecek yer bulamıyor.Önce sahil bandını düzenleyin ki gerçek niyetinizin hizmet olduğunu anlayalım.

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı