Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek´teki yaz okulları tam gaz

Erdek´teki yaz okulları tam gaz

Erdek Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Erdekspor Kulübü´nün ortaklaşa organize ettiği yaz okulları çalışmalarını sürdürüyor.

Erdek Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Erdekspor Kulübü´nün ortaklaşa organize ettiği yaz okulları çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın talimatları doğrultusunda düzenlenen yaz okullarının tüm malzemeleri belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca, kursa katılan öğrencilere ücretsiz şapka, tişört dağıtılıp, servis olanağı sağlanıyor. Yaz okulunda deneyimli antrenörler gözetimindeki eğitim programları Erdek 18 Eylül Stadı, Erdek Spor Salonu ve Çuğra bölgesindeki halk plajında sürüyor. Çocuklara, yaz okulu kapsamında basketbol, futbol, yüzme, voleybol, kort tenisi ve jimnastik temel eğitimleri veriliyor. Ayrıca sabahları, yetişkin bayanlar için pilates kursları düzenleniyor.
Yaz okullarında çocuklara spor alışkanlığı kazandırarak, onların kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları, mücadele ruhuna sahip bireyler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlama amaçlanıyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek teki okulları
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı