Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekte zeytin emekçileri piknikte buluştu

Erdekte zeytin emekçileri piknikte buluştu

Erdekli zeytin kooperatifi işçileri 2011/2012 zeytin alım kampanyası yorgunluğunu 1 Mayıs pikniği düzenleyerek attılar.

Erdek`li zeytin kooperatifi işçileri 2011/2012 zeytin alım kampanyası yorgunluğunu 1 Mayıs pikniği düzenleyerek attılar.
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü piknik yaparak kutladı. 
Erdek Kabaktarla mevkiinde Zeytinlik alanda düzenlenen etkinlikte, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nde görevli tüm yöneticiler ve işçiler birlikte piknik yapıp, keyifli bir gün geçirdi. 
Kooperatif yönetimi tarafından düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliğine Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refi Taviloğlu, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifinde görevli yöneticiler ve işçiler katıldı.
Güzel havanın tadını çıkararak müzik eşliğinde doyasıya eğlenen yöneticiler tüm emekçi arkadaşları ile birlikte zaman geçirdi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri, piknikte personele hitaben yaptıkları konuşmada şu ifadelere yer verdi:
"Sizler ilçenin en önemli geçim kaynağını teşkil eden zeytin alım kampanyalarında profesyonelce çalışan zeytin ailesinin önemli emekçilerisiniz. Verdiğiniz hizmetlerden ve büyük emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür eder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününüzü kutlarız."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli