Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Erdekte yol yapım çalışmaları...

Erdekte yol yapım çalışmaları...

Erdekte Kandil Çeşme Caddesine kilitli parke taş döşeniyor. Erdek Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Erdek`te Kandil Çeşme Caddesine kilitli parke taş döşeniyor.
Erdek Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Halitpaşa Mahallesi Z. Hanım Caddesi`nden, Atatürk Mahallesi`ne giden Kandil Çeşme ve Karaoğlan sokaklarında kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı.
Mevcut yoldaki granit doğal parke taşlar kaldırılıp, yola kilitli parke taşı ile döşeme çalışmaları başlatan Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri, yolun bitmesi ile kilitli taş döşenen yolun daha iyi bir hale dönüştürüleceğini bildirdi.
Sürdürülen çalışmaların aciliyet derecesine göre diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceğini ifade eden belediye yetkilileri, "Hedeflerinin bütün yolları kilitli parke taşlarla döşeyip, Güney Marmara Bölgesinde turizmin gözbebeği ilçemizin mevcut şartlarını daha iyi noktalara taşımak amacında olduklarını kaydetti.
Erdek`i, Güney Marmara Bölgesi`nin önemli tatil yöresi olduğunun altını çizen yetkililer, ilçemize sahip çıkarak, yapılması gereken en iyi şeyleri Erdek için yapmaya devam edeceğiz" diye konuştular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false