Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ERDEK’TE YAZ OKULU

ERDEK’TE YAZ OKULU

Erdek’te yaz futbol okulu açıldı.

Erdek 18 Eylül Stadı’nda yapılan açış törenine Belediye Başkanı da katıldı. Başkan, “Çocuklarımızın yaz sezonunda sosyalleşmelerini ve sporla iç içe olmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz” dedi.
Erdekspor yaz okuluna başladı, Başkan Şadi Bayraktar'ın desteği sayesinde teknik kadroda Ercan Batı, Muhsin Özkahraman ve Aydın Eren ile birlikte, 1 ay gibi kısa bir sürede 100 çocuk ve ailesine ulaşıldı. Erdek'te yeni bir yapılma ile futbol olarak, önce idman, sonrasında çocuklarla birlikte çarşıda esnaf ziyaretleri yapıldı.
Geleceğin Martıları Erdek esnafının kendilerine gösterdiği ilgi ile eğlenceli keyifli bir gün geçirdiler.
Erdekspor altyapı koordinatörü Ercan Batı; “Erdek'te futbol adına geleceğe yönelik altyapı oluşumuzu sağlayarak elimizden geleni yapıyoruz. Yeni yeni destek görmeye başladık. Ricamız bu oluşumu sürekli kılarak günü kurtarmak değil, Erdekspor'un geleceğini inşa etmek istiyoruz. Yılların kadim dostu vefa adamı değerli ağabeyim Muhsin Kahraman ve Erdekspor Başkanımız Şadi Bayraktar bu düşüncemizi ellerinden gelen katkıyı veriyorlar.” dedi. Ercan Batı, Muhsin Özkahraman ve Aydın Eren nezaretinde esnaf ziyaretinde bulunan Erdekspor yaz okulu, esnaflardan gördüğü yakın ilgi karşısında umutlarını bir kez daha yeşertti.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: ERDEK’ OKULU
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı