Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ERDEK’TE ULAŞIM EZİYETİ

ERDEK’TE ULAŞIM EZİYETİ

Yurdumuzda yaz turizmin öncü ilçelerinden Erdek’te Paşalimanı, Avşa ve Marmara’ya gidecek yolcuların iskeleden oto terminale gidişleri ve gelişleri eziyete dönüyor.

Yurdumuzda yaz turizmin öncü ilçelerinden Erdek’te Paşalimanı, Avşa ve Marmara’ya gidecek yolcuların iskeleden oto terminale gidişleri ve gelişleri eziyete dönüyor. Hükümet Caddesi iskele ile terminal arası mesafenin yaklaşık 700 metre olduğunu belirten yolcular, ellerinde çanta ve bavullar, kucaklarında çocukları ile iskeleden oto terminale oradan da iskeleye ulaşımın çok zor olduğunu söylüyorlar. Yürümenin zor olduğu anlarda 700 metrelik mesafeye taksi ile gitmek mecburiyetinde kaldıklarını belirtenler, gemi saatinde bir halk otobüsünün iskele civarında park etmesi halinde özellikle gece saatlerinde ulaşımın kolaylaşacağını söylüyorlar. 

HABERİN İÇİNDEN:

 İşte konuyu en güzel anlatan fotoğraf…Akşam saatlerinde saat 19.00 sıralarında gelen gemiden çıkan ve Hükümet Caddesi’nden oto terminale gidecek olan bir ailenin durumu.Cadde zaten otomobil, kamyon ve TIR trafiğinden sıkıntıda. Gemiden inenler dar kaldırımlardan güçlükle yürümeye çalışıyorlar. Özellikle gemi saatlerinde zaten 2 defa var uygun bir yerde Bandırma’ya gidecek olan bir halk otobüsünün bekleme yapması uygun olur. 

Erdem ÖZCAN



Birisi
23.10.2023 18:33:20
Taksicilerin maması kesilmesin diye otobüs seferi koymuyorlar

Anahtar Kelimeler: ERDEK’ ULAŞIM EZİYETİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı