Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Erdekte şehircilik proje araştırması

Erdekte şehircilik proje araştırması

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin öğretim görevlileri ile öğrencileri ilçemizde incelemelerde bulundu.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi`nin öğretim görevlileri ile öğrencileri ilçemizde incelemelerde bulundu.
Şehircilik projesi araştırmaları kapsamında bir süredir Erdek`te bulunan Gazi Üniversitesi mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden öğretim görevlileri ile öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı makamında ziyaret ettiler.
Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümü öğretim görevlileri ile öğrencileri ilçede misafir ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Aysan, "Bölüm öğrencileri Şehircilik Projesi kapsamında Erdek`te çalışmalarını sürdürmekteydi. Erdek`in mekansal yapısını belirleyen fizik, sosyal, ekonomik, yönetsel ve kültürel değerlerin araştırılması ve analizine yönelik çalışmalar yapan öğrenci ve öğretim elemanlarına Erdek İmar Müdürlüğü gerekli desteği verdi." dedi.
Belediye Başkanını makamında ziyaret eden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Gazi Üniversitesi Öğretim Elemanları`ndan Doç Dr. Nilgün Görer Tamer, Yrd. Doç. Dr. Fatma Erdoğanaras, Yrd. Doç Dr. Ülkü Duman Yüksel, Öğr. Görevlisi. Dumrul Yavaş, Öğr. Grv. İlhan Güleç, Öğr. Grv. Remzi Sönmez, Arş. Görevlisi Aysu Uğurlar belediye başkanı Aysan`a teşekkür plaketi sundu. 
Daha sonra Belediye Başkanı Aysan ve Gazi Üniversitesi`nden gelen misafirler hatıra fotoğrafı çektirip bu güzel anıyı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı