Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek’te gözler Esnaf Odası seçiminde

Erdek’te gözler Esnaf Odası seçiminde

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi 31 Mart’ta yapılacak.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi 31 Mart’ta yapılacak. 
Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Mustafa Tetikdur, Erdek esnafına en iyi hizmeti vermek inancıyla yola çıktığını yineledi. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 31 Mart 2022’de yapılacak genel kurulunda başkan adayı olacağını tekrar ifade eden, Erdek’te 40 yılı aşkın esnaflık yapan Mustafa Tetikdur ile kısa bir söyleşi yaptık. 
Erdek esnafının sorunlarının yıllardır çözüm beklediğinin altını çizen Tetikdur, şunları söyledi: “Göreve seçildiğim takdirde esnafın sorunları için elimden gelen çabayı harcayacağım. Bu koltuklara bazı arkadaşlarımız para için talip oluyor. Benim öyle bir derdim yok. Ben göreve hizmet vermek için talibim. Kongrede değerli odamız üyelerinin oylarıyla seçilirsem, maaşımla her yıl iki çocuğumuzu okutacağım. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olacağım. Ancak, söz konusu odamız üyeleriyse, esnafın sorunlarının çözümü için siyasi parti ayrımı yapmaksızın sırasıyla onları ziyaret ederek yardım isteyeceğim. Esnaf odamızı kahvehane görünümünden kurtararak, tertemiz bir duruma getireceğim.”                                    8S.6’da
 



Anahtar Kelimeler: Erdek’ gözler Esnaf Odası seçiminde
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli