Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek’te ekmeğe zam geldi

Erdek’te ekmeğe zam geldi

Erdek’te yarından (13 Ocak Cumartesi) itibaren geçerli olmak üzere ekmek fiyatına zam geldi.

Erdek’te yarından (13 Ocak Cumartesi) itibaren geçerli olmak üzere ekmek fiyatına zam geldi.

Yeni yıl itibariyle gelen zamlardan ekmek de nasibini aldı. Erdek’te 7,50 liradan satışa sunulan ekmeğe 2,50 lira zam geldi. Gramında ise artışa gidildi.

13 Ocak Cumartesi gününden geçerli olacak şekilde 250 gram ekmeğin fiyatı 10 liraya yükseldi. Daha önce 210 olan ekmeğin gramı ise yeni fiyat artışıyla birlikte 250 olarak belirlendi.

Haber: Tuncay Ertan 



Eyüp Yüce
13.01.2024 23:02:12
Hollanda'nın geçim kaynağı tarım ve hayvancılık, dünyanın en refah 5 ülkesinden birisi. Yüzölçümü konya ilimizden daha küçük. Öyle bereketli topraklarımız varki ama gel gelelim tarım politikası yok. Genleri bozuk zehirli tohumları israilden alıyoruz. Tarım alanlarını imara açıyoruz,buda yetmiyor bereketli topraklarımızı yabancı şirketlere maden işletmeleri için veriyoruz. Vallahi zoru başarıp açlıkla sınanan kendine yetmez ülke olduk. Halbuki Cumhuriyetin ilk yıllarında ülkemiz Tarımla şaha kalkmıştı, bir binanın temeli misali ülkeleri ayakta tutan Tarım'dır. Bunun idrakine varamadık. Ve şimdi ekmek 10 TL oldu haberini okuyoruz. Ne diyeyimki Allah bizleri ıslah etsin umarım bir an önce toprağın tarımın ne derece önemli olduğunu idrak ederiz. Bu şekilde devam edersek yiyecek bir lokma ekmekte bulamayacağız

Anahtar Kelimeler: Erdek’ ekmeğe geldi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı