Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek’te 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği

Erdek’te

Kızılay Erdek Şubesi tarafından, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle ilçemizde yürüyüş gerçekleştirildi.

Kızılay Erdek Şubesi tarafından, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle ilçemizde yürüyüş gerçekleştirildi. 
Erdek Cumhuriyet Meydanı’nda 3 Ekim Pazar günü Saat 12.00'de başlayan yürüyüş Erdek Kurbağalıde Bölgesi’nin sonuna kadar devam ettikten sonra tekrar yürüyüşün başladığı Cumhuriyet Meydanı ile son buldu.                       
Kızılay Erdek Şubesi Başkanı Mustafa Kırgöz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, obezite ve kronik hastalıklarda pandemi döneminde büyük artış yaşandığını belirterek, “Dünya Yürüyüş Günü'nde fiziksel aktivite, sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanmaya dikkat çekmek amacıyla, Türk Kızılay şubeleri ülkemizin il ve ilçelerinde yürüyüş etkinliklerini gerçekleştirdi.” dedi. 
Cumhuriyet Meydanı'nda Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi’nin de hazır bulunduğu, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinliği ile obezite olmak üzere birçok hastalık ile her gün yürüyüş yaparak sağlığın önemine dikkat çekildi. 
Kızılay Erdek Şubesi tarafından katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunulan etkinliğe Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, İlçe Spor Müdürü Salman Koçu, siyasi parti temsilcileri, Kızılay Erdek Şubesi Başkanı Mustafa Kırgöz, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek’ 'Dünya Yürüyüş ' etkinliği
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı