Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek’te Cumhur İttifakı her geçen gün daha da güçleniyor

Erdek’te Cumhur İttifakı her geçen gün daha da güçleniyor

Cumhur İttifakı “Hedef-2023 Durmak Yok Yola Devam” parolasıyla 14 Mayıs’a kilitlendi.

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilcisi Arif Kılıç, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 
MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran beraberinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilcisi Arif Kılıç’la birlikte AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na atanan Ahmet Davran ve yönetiminin başarılı hizmetlerde bulunacaklarından emin olduklarını belirterek, Cumhur İttifakı ortağı heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. 
Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetiminin görevlerinin daha ilk günlerinde bir hafriyat kamyonu tarafından yıkılarak yerle bir olan tarihi Kırcalı Çeşmesi’nin yapımını üstlenmelerinden dolayı kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti. 
MHP İlçe Başkanı Ahmet Davran’ın genç ve dinamik olmasının yanında pozitif enerji saçtığını dile getiren Alioğlu, “Başkanımıza ve ekibine üstün başarılar dilerim. Bizler için memleketimiz ortak paydadır, Erdek ortak paydadır, hep birlikte hareket ederek memleketimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah bu yıl yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi daha ileri bir seviyeye taşıyacağız.” diye konuştu. MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ise Türkiye’nin seçim atmosferinde olduğunu ifade ederken, bu kenetlenme ortamıyla Cumhur İttifakı’nın seçimlerden yüksek oyla çıkacağından şüphe duymadığını kaydetti. 
Bu güzel birlikteliğin seçimlere de inşallah en güzel şekliyle yansıyacağının altını çizen MHP İlçe Başkanı Davran “Sayın Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oyla yeniden seçeceğiz. Biz buna inandık, Cumhur İttifakı’nın Erdek’te de yoluna güçlü ve kararlı bir şekilde devam ediyor olması hepimizi mutlu etmektedir. Cenab-ı Allah bu birlikteliği daim eylesin inşallah.” dedi. 
14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin öneminin de masaya yatırıldığı ziyaretin sonunda, AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, ziyaretlerinden dolayı MHP İlçe Başkanı Davran ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Başkanı Kılıç’a teşekkür etti. 
Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı