Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek’te Çarşamba Pazarı

Erdek’te Çarşamba Pazarı

Erdek Sahil Mahallesi Çuğra Bölgesi’nde Çarşamba günleri kurulan semt pazarı, ilgisizlik ve pandemi nedeniyle kaldırılmıştı.

Erdek Sahil Mahallesi Çuğra Bölgesi’nde Çarşamba günleri kurulan semt pazarı, ilgisizlik ve pandemi nedeniyle kaldırılmıştı. 
Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, Çuğra Bölgesi’nde Çarşamba günleri kurulan semt pazarının yeniden kurulması için pazaryerinde satış yerleri bulunan pazarcı esnafa davetiye içeren tebligatlar teslim edildi. 
Erdek'te Pazartesi ve Cumartesi pazarından sonra Cuğra'da Çarşamba günleri semt pazarı kurulacak. Çarşamba pazarı ile birlikte ilçede kurulan pazaryeri sayısı 3’e çıkacak. 
Erdek'te, Pazartesi ve Cumartesi günleri kurulan pazaryerlerinde yaşanan trafik problemi nedeni ile Çarşamba günleri semt pazarının Sahil Mahallesi Çuğra Bölgesi’nde yeniden kurulması talebi, Zabıta Müdürlüğü tarafından Pazartesi pazarında pazarcı esnafına tebliğ edildi. 
Bu uygulamayla birlikte, 22 Haziran Çarşamba günü başlamak üzere Yücel Motel arkası, Armağan Sitesi önünde bulunan açık otopark üzerinde Çarşamba günleri semt pazarı kurulacak. 
Bilindiği gibi, söz konusu alanda kurulan semt pazarı 2009-2014 yıllarında faaliyet göstermiş, daha sonra yaşanan ilgisizlik ve pandemi süreci nedeni ile kaldırılmıştı. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek’ Çarşamba Pazarı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı