Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekte bir ilk yaşanacak

Erdekte bir ilk yaşanacak

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Hükümet Konağı bahçesini halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Erdek İlçesinin en işlek alanında bulunan Hükümet Konağı`nın bahçesi halka açılıyor. 
Hükümet Konağı`nın bahçe duvarlarının kaldırılmasıyla başlanan çalışmalar, yağmur atık suyunun deşarjının yapılabilmesi için altyapıya koriga boruların döşenmesi çalışmalarıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.
Hükümet Konağının önünde yer alan yeşil alanın halka tahsis edilmesine yönelik başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Hükümet Konağı bahçesinin çevre ihata duvarlarının kaldırıldığını bildirdi.
Altyapı işlerinin ardından, Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Kuruluna sunulan projenin onaylanmasını beklediklerini belirten Kaymakam Kaygısız, proje onaylandıktan sonra üstyapı düzenlemesine geçilerek vatandaşlarımızın oturabilmesi amacıyla bahçeye banklar konup yeşillendirileceğini ifade etti.
Bahçe hizmete girdiğinde, Hükümet Konağında işi olan ve Devlet Hastanesine gelen vatandaşların bu alandan faydalandığı gibi mesai dışında da özellikle gece geç saatlere kadar ve hafta sonları da turistlerin bu bahçeyi kullanabileceklerinin altını çizen Kaygısız, "Ayrıca Hükümet Konağının dış boyasını yenileme çalışmalarıda devam ediyor. Yaz sezonu başlamadan çalışmalarımızı bitirmek istiyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false