Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek’te askeri araç yayaya çarptı

Erdek’te askeri araç yayaya çarptı

Erdek’te, Halk Bankası Şubesi önüne park eden bir aracın arkasına park eden askeri servis aracı geri manevra yaparken arkasındaki yayayı fark etmeyip çarptı.

Erdek’te, Halk Bankası Şubesi önüne park eden bir aracın arkasına park eden askeri servis aracı geri manevra yaparken arkasındaki yayayı fark etmeyip çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaya ağır şekilde yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Erdek’te Halk Bankası Şubesi önüne park eden bir aracın arkasına park eden askeri servis aracı, önündeki aracın çıkmak istemesi nedeniyle onun çıkışına yer açmak için geri manevra yaptığı sırada aracın arkasında yürüyen Hamdi Filiz isimli şahsa çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen Hamdi Filiz, kazayı gören vatandaşların uyarısıyla askeri aracı kullanan sürücünün aracını durdurmasını sağladı. Çarpma ve düşme sonucu aldığı yaralar nedeni ile acı içinde kıvranan Hamdi Filiz, kaza yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından önce Erdek Neyyire-Sıtkı Devlet Hastanesi’ne, buradan da Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan muayenede kaburga kemiklerinde kırık olduğu tespit edilen Hamdi Filiz, tedavisinin daha sağlıklı yapılabilmesi için Balıkesir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Erdek’ askeri yayaya çarptı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı