Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Erdek´te yol, kaldırım bakım-onarım çalışmaları sürüyor

Erdek´te yol, kaldırım bakım-onarım çalışmaları sürüyor

Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yol, kaldırım bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yol, kaldırım bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye tarafından şu açıklama yapıldı:
?Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerimiz; ilçemizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallelerimizde yol, kaldırım bakım onarım ve asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.
Siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için dilek ve şikayetleriniz ilgili birimlerimizce kayıt altına alınmaktadır. 

Yapılan program dahilinde tüm dilek ve istekleriniz belediye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilecektir.
İlçemizdeki doğalgaz, su ve kanalizasyon kazılarının tamamlandığı bölgelerde baca bağlantıları gibi işlemlerin de tamamlanması ile yol, kaldırım bakım onarım ve asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz ve hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek için hummalı bir çalışma sürdürmekteyiz.
Belediyemize asfalt konusunda fazlasıyla başvuru yapılmaktadır.
Fakat asfalt istenen mahallelerde işlemler tam olarak tamamlanmadığı için, asfalt döküldüğünde bir sonraki işlemler için asfaltlar tekrar kaldırılmak zorundadır. Amacımız tüm sorunları hallettikten sonra asfaltlama çalışmalarına geçmektir. Elimizdeki kaynakları en doğru ve en verimli şekilde kullanmamız gerekmektedir. Bu nedenle bazı mahallelerimizde şuan için asfaltlama çalışmaları gerçekleştirememekteyiz.
Tüm çalışmaların bittiği sokak ve caddelerimize program dahilinde asfaltlama, yol bakım onarım ve taş örme gibi işlemler gerçekleştirilecektir.
Doğalgaz ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hayata geçireceğimiz çalışmalar ile birlikte güzel Erdek´imizi tüm ilçelere örnek ve eski cazibeli turizm merkezi durumuna getireceğiz.?
Haber Merkezi



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli