Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te Paralel Operasyonlar Sürüyor

Erdek´te Paralel Operasyonlar Sürüyor

FETÖ/PYD terör örgütleri paralel devlet yapılanmasına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlar Erdek´te de sürüyor. Operasyonlar kapsamında tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de bazı dershane, yurt ve kreş binalarının kapıları mühürlendi.

FETÖ/PYD terör örgütleri paralel devlet yapılanmasına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlar Erdek´te de sürüyor. Operasyonlar kapsamında tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de bazı dershane, yurt ve kreş binalarının kapıları mühürlendi. Operasyonlar kapsamında son olarak Erdek´te faaliyet gösteren Özel Gelişim Kreşi ve Gündüz Bakımevi´nin kapısına kilit vuruldu.              

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdek Belediyesi Zabıta ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği bir operasyonla kapısına mühür vurulan Erdek Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri bundan birkaç gün önce binalarının deprem yönetmeliğine uygun olmadığının tespit edildiğini belirterek faaliyetlerine son vermişlerdi. Ancak Balıkesir Valiliği´nin gönderdiği yazılı dilekçeyle harekete geçen emniyet güçleri, belediye zabıta ekipleri ve ilçe milli eğitim müdürlüğünden gelen görevlilerle birlikte, anayasal düzene karşı faaliyetlerde bulunan ve ülke yönetimine el koyarak ülkemizi karanlık bir sürece sokmak isteyen FETÖ/PYD terör örgütünün güdümünde olduğu belirlenen kreşin kapısına mühür vurdular. Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli