Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek´te ?ÖzDe? açıldı

Erdek´te ?ÖzDe? açıldı

Erdek´te yeni bir emlak&gayrimenkul ofisi daha açıldı.

Halitpaşa Mahallesi, Öğretmen Hamdiye Mutlu Sokak, No:1/A adresinde, Hale Tuna-Melda Eşme ortaklığında faaliyet gösterecek olan ?ÖzDe? ofisinin açılışına Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, belediye meclis üyeleri Nimet Kalafat ve Canan Kırdar, Erdek Ticaret Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Mimar F. Özlem Sarı ve kalabalık br topluluk katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ofisin ortaklarından Hale Tuna´yı yıllardır Erdek Belediyesi´ndeki başarılı çalışmalarıyla tanıdığını vurgularken, şunları söyledi:
?Bazı kişilere bir görev verir ve bir daha arkasına bakmazsınız. Çünkü o işi en iyi şekilde yerine getireceklerini bilirsiniz. Hale Hanım da bunlardan biridir. Bu ofisi her ne kadar ülkemizin içinde bulunduğu zor ekonomik ortamda açsalar da, güler yüzleri ile bu işi de başaracaklarına inanıyorum. Hayırlı ve bol kazançlı günler diliyorum.?
Başkan Sarı, ardından kurdelayı Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, belediye meclis üyeleri, ofisin sahipleri Hale Tuna ve Melda Eşme ile birlikte kesti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek ÖzDe açıldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli