Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te Kurban Pazarı hazır

Erdek´te Kurban Pazarı hazır

Erdek´te Kurbanlık satışı için hazırlanan kurban pazarında satışa sunulan kurbanlıkların satışında gözle görünür artış yaşanıyor.

Erdek Belediyesi tarafından ilçe otogarı yanında TIR Parkı olarak tahsis edilen alan bu yıl da kurban satış yeri olarak hazırlandı.

Burada kurbanlık satışı yapan esnaf tarafından alana geçici olarak kurulan damlarda satışa sunulan küçükbaş kurbanlıklar 600 liradan başlayıp 1500 liraya kadar alıcı bulabiliyor. Kurban pazarında hizmet veren yetiştiriciler, her bütçeye uygun kurbanlık hayvan bulunduğunu, kurban kesecek vatandaşları alışverişlerini son güne bırakmamalarını istedi.
Kurbanlık satışı için hazırlanan Kurban Pazarı hakkında bilgi veren belediye görevlileri, ?Erdek´li hemşerilerimiz ile bayram tatilini geçirmek için ilçemizi tercih eden konuklarımızın rahat ve temiz bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirmeleri için Erdek´te her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban satış ve kesim alanını oluşturduk. Kurban satış bölgemizde her yer temiz ve hijyenik. Kurbanlıkların sürekli uzman kontrolünde olması için de her türlü tedbir alındı. İnşallah her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza kurban ibadetlerini rahatça yapma imkanı sağlamış olacağız" dedi.
Öte yandan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla bayram tatili süresinde Erdek´in tatilci akınına uğrayabileceği, ilçedeki turistik otel ve motellerdeki rezervasyonlarda yoğunluk yaşandığı bildirildi.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Kurban Pazarı hazır
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false