Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te kaza

Erdek´te kaza

Uçuruma yuvarlanan otomobilde bir ölü, bir ağır yaralı

Uçuruma yuvarlanan otomobilde bir ölü, bir ağır yaralı

Erdek´e bağlı Turanlar-Doğanlar mahalleleri arasında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de ağır yaralandı.

Ali-Meryem Ünal çiftinin, yakınlarını, Bandırma´daki İstanbul Deniz Otobüsü´ne götürdükten sonra yazlıklarının bulunduğu Doğanlar´a dönerken, 34 TZ 5912 plakalı özel otomobillerinin, 100 metrelik uçuruma yuvarlandığı belirlendi. Kaza, yazlık komşularının, Ünal çiftinin, yazlıklarına dönmemelerinden kuşkulanarak, durumu jandarmaya bildirmeleriyle ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin, mobese ve güvenlik kameralarından da yararlanarak yaptıkları araştırma sonucunda otomobil, Turanlar-Doğanlar arasındaki uçurumda bulunurken Meryem Ünal(60), araçtan ölü olarak çıkarılıp ağır yaralı olan Ali Ünal(80) ise Bandırma Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Kazadan yaklaşık 24 saat sonra otomobilin bulunduğu bölgeye ulaşılan otomobil uzun çalışmalar sonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarıldı. Meryem Ünal´ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Kazada yaralı olarak kurtulan Ali Ünal, İstanbul´un ünlü eğlence  mekanlarından Reyna´nın sahibi Ali Ünal´ın amcası olduğu öğrenildi.

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek kaza
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false