Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek´te güreş kulübü

Erdek´te güreş kulübü

Bandırma Güreş Ağası Orhan Narin: ?Bölgemizde güreş sporunun gelişmesi için elimizden geleni yapacağız?

Bandırma Güreş Ağası Orhan Narin, Bandırma ve Erdek başta olmak üzere bölgemizde güreşin gelişmesi için çaba harcadıklarını belirtti.
İşyeri Erdek´te bulunan Narin, Erdek´te güreş sporunun geliştirmek üzere antrenörlüğe geçtiğimiz yıllarda Avrupa Gençler Şampiyonası 63 kilo şampiyonu Ercan Yoldaş´ı getirdiklerini, bu sporun Erdek´te gelişmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´ün de büyük desteğini gördüklerini belirterek, ?Erdek´te yıllardır güreş kulübü yoktu. Şimdi bu kulübü kurduk. Kısa bir gelecekte bölgemizi, güreş sporunda iddialı duruma getireceğiz? dedi.
Bandırma´da son üç yıldır yeniden yağlı güreş karşılaşmalarının düzenlendiğine dikkati çeken Narin, şunları söyledi:
?Bu güreşlerin kalitesi her geçen yıl artıyor. Bunda en büyük pay sahibi başta büyük desteğini gördüğümüz Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza olmak üzere Kırkpınar başpehlivanlarından Bandırmalı Hasan Zeybek´tir. Bu güreşlerin de, Balıkesir Kurtdere güreşlerinin çizgisine ulaşması için çaba harcayacağız.?
Yeni kurulan Erdek Güreş Kulübü´nün antrenörlüğüne getirilen Sivas doğumlu Ercan Yoldaş da, ?Erdekli genç kardeşlerimizi, güreş sporuyla buluşturup başarıya ulaştırmak için çaba harcayacağım. Çalışmalarımızı İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapacağız? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek güreş kulübü
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı