Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdek´te, dededen-toruna politikaya güzel bir örnek yaşanıyor.

Erdek´te, dededen-toruna politikaya güzel bir örnek yaşanıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi´nde (AKP), 2004-2009 yılları arasında yürüttüğü görevi sırasında, partisinin ilçe başkanlığında en çok kalan başkan olan Necati Elmas, şimdi torunu Burak Işık´ı politikayla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi´nde (AKP), 2004-2009 yılları arasında yürüttüğü görevi sırasında, partisinin ilçe başkanlığında en çok kalan başkan olan Necati Elmas, şimdi torunu Burak Işık´ı politikayla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Burak Işık, AKP Erdek İlçe Teşkilatı´nda, Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunuyor.
AKP´nin Erdek eski ilçe başkanı, 1943 yılı Gönen doğumlu Necati Elmas, politikaya, yıllar önce Adalet Partisi Balıkesir Milletvekili Cemalettin İnkaya´nın isteği ve Erdek´in eski Belediye Başkanı Ali Haydar Sarı´nın teşvikiyle, bu partinin gençlik kollarında başladığını ve politika yoluyla halka hizmeti çok sevdiğini vurgularken, ?5,5 yıllık ilçe başkanlığım döneminde başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu süre içinde Erdek´te, 2004 yılındaki belediye seçimini kazandık. 2004 ve 2009 yıllarında, Erdek´teki yerel seçimi kazandık. Yapılan bir referandumda başarı elde ettik. Politikayı nafile ibadet gibi görüyorum. 

Yeter ki ülkemizde bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın, milletimiz bölünmesin. Şimdi, torunumun politikaya girmesinden çok memnunum. Başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Politikayla uğraştığım hiçbir dönemde partime küsmedim ve partimden kopmadım? dedi.
Elmas´ın torunu olup 1995 yılında, Erdek´te doğan Burak Işık ise politikayı dedesinden öğrendiğine işaret ederken, şunları söyledi:
?Daha ilkokul sıralarından beri hayâlim, politikacı olmaktı. Bana, ?İleride ne olacaksın?´ dediklerinde, ?politikacı´ diye yanıtlardım. Şimdi politikaya girmekten çok mutluyum. Dedemin bilgi ve deneyimlerinden de her zaman yararlanıyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli