Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te bozulan yollar onarıma alındı

Erdek´te bozulan yollar onarıma alındı

Yoğun kar ve tipi yağışından etkilenerek bozulan yollarda Erdek Belediyesi´ne bağlı ekipler tarafından onarım çalışmaları başlatıldı.

Erdek Belediyesi´ne bağlı ekipler, yoğun kar ve tipi yağışından etkilenerek bozulan yollarda onarım çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizi etkisi altına alan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle zarar gören asfalt yollar, Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, bakım onarım çalışmaları kapsamında yama asfalt ile kaplanıyor.

Bozulmanın yaşandığı yolların başında Erdek-Bandırma arası kamplar yolu geliyor. Araç sürücüleri için adeta ?işkence yolu?na dönüşen,

yer yer derin çukurların oluştuğu bu yolda, araçların çoğunda maddi hasarlarda artış yaşanınca sürücüler sık sık şikayetlerini dile getirmeye başladı.

Sahaya inen Erdek Belediyesi´ne bağlı ekipler, araç sürücüleri için sorun yaratan Erdek-Bandırma arası kamplar yolunda, ?Tek Zeytin? bölgesinden başlamak üzere Düzler Mahallesi kavşağına kadar olan bölümde bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false