Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´te afiş polemiği

Erdek´te afiş polemiği

Erdek´te AK Parti´nin astığı bazı afişlere yapılan saldırıya tepki geldi.

Erdek´te AK Parti´nin astığı bazı afişlere yapılan saldırıya tepki geldi.
16 Nisan´da yapılacak olan referandum günü yaklaştıkça, ülkenin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdek´te AK Parti afişlerinin saldırıya uğradığını öne sürdü.
Astıkları afişlere saldıranları ?Vandal´ olarak niteleyen Kayan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
?Bu saygısızlığı, faşistliği yapan ve yaptıran Vandallar, kendilerini özgürlükçü ve demokrat olarak tanıtanlar değil mi? Bu zihniyete ülke emanet edin de, diktatörlüğü ve düşünce, inanç özgürlüğünü görün. Her zaman dediğim gibi, sadece ilçemizde değil ülke genelinde kendini sosyal demokrat olarak tanıtanların büyük bir çoğunluğu bu işin sadece edebiyatını yapıyor. Unutmayın, bunlar sadece halkoylamasına değil, düşünce ve inanç özgürlüğüne de her zaman ?hayır´ demişlerdir. Allah ıslah etsin, akıl fikir versin.?
Afiş yırtma suçlamasına CHP´den yanıt gecikmedi
Erdek´te AK Parti´nin astığı bazı afişlere yapılan saldırıya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösteren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´a, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Korhan Keskin´den yanıt gecikmedi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama üzerine, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Korhan Keskin de, kendilerinin astıkları ?Hayır´ afişlerinin üzerine asılan ?Evet´ afişlerinin fotoğraflarını paylaşarak, ?Bizim yapıştırdığımız afişlerin üzerine kendi afişlerini yapıştırarak bize adalet öğretmeye çalışan zihniyet mi, yoksa biz mi Vandalız?? sorularını yöneltip, herkese hayırlı günler, hayırlı haftalar diliyorum? paylaşımda bulundu.
Yaşanan bu gelişmeler üzerine konuyla ilgili görüş bildirme ihtiyacı hisseden bir kısım vatandaş, ?Her iki siyasi parti arasında şu ana kadar süren karşılıklı saygı ve seviye ortamının devam etmesini temenni ediyor, en büyük gerginliğin sadece bu kadarla sınırlı kalmasını diliyoruz? açıklamasında bulunmaları dikkat çekti.



Anahtar Kelimeler: Erdek afiş polemiği
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false