Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdeksporun hocası Akyüz: Bütçesi ekonomik, mütevazı bir takımız

Erdeksporun hocası Akyüz: Bütçesi ekonomik, mütevazı bir takımız

İlk iki haftayı galibiyetle kapatıp, averajla liderliğe yükselen Erdeksporun, başarılı hocası Haydar Akyüz, gazetemize konuştu.

İlk iki haftayı galibiyetle kapatıp, averajla liderliğe yükselen Erdekspor`un, başarılı hocası Haydar Akyüz, gazetemize konuştu.
Balıkesir Süper Amatör Lig`de mücadele eden Erdekspor`un başarılı Teknik Direktörü Haydar Akyüz, Erdekli gençlerden oluşan, mütevazı bir takımla, rakipleriyle mücadele ettiklerini söyledi.
Erdekspor`un Teknik Direktörü Akyüz, transfer döneminde aynı grupta bulunan birçok kulübün transfere harcadıkları paraların 100 bin liraları aştığını ileri sürüp, Erdekspor`un 10 bin lirayı bile bulmayan bir harcamayla transferi tamamlamasının çok iyi değerlendirilmesini istedi.
Geçtiğimiz futbol sezonunda, mevcut kadroya geçen yıl Gönen Termalspor`da oynayan Kayhan, Aydın bölgesinde forma giyen Berat, Alaşehir`den getirdiğimiz Mesut ve Bursa Merinosspor`dan Semih`e ilave olarak kattıkları Ocaklarspor`dan Sonat, Bandırma-Sanayispor`un önemli oyuncusu Soner ile askerlik görevini tamamlayıp ilçeye geri dönen Adem ile Onur Batur`un maliyetlerinin 10 bin lirayı bile bulmadığını söyleyen Akyüz, kulübü borç batağına sokmayan bir anlayışla hareket ederek Erdek ağırlıklı amatör ruhla mücadele eden mütevazı bir takımla yolumuza devam ediyoruz şeklinde konuştu.
Akyüz, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Çalışmalarımızı, çevre ilçelerin birçoğunda olmayan kendimize ait tesislerimizde yapmamız öğrencilerim için çok büyük bir fırsat. Tesislerimizin bakımına ve bizlere belediyemiz lojistik destek sağlıyor. Yarın Sındırgı Belediyespor deplasmanına çıkacağız. Grup kolay değil ama biz de kolay bir takım değiliz. Kendimize güveniyoruz, giderek daha iyi bir takım olacağımızın inanıyorum. Çoğunluğu Erdekli gençlerden oluşan, mütevazı, düşük bütçeli Erdek`e yakışan, ahlaklı, yetenekli sporcuların yer aldığı bir takım oluşturduk.  Geçen yıl yakaladığımız enerjiyi, birlik ve beraberliği bu yıl da yakalarsak Erdekspor ligde iyi bir takım olur, diye düşünüyorum. Balıkesir Süper Amatör Lig`de oynamak Erdekli gençler için büyük fırsattı, bu fırsatı ilçemiz gençlerine sunduk"
Erdekspor`un yer aldığı Balıkesir Süper Amatör Lig`de; Altınoluk Belediyespor, Bandırma Sanayispor, Edremit Belediyespor, Ayvalık Adaspor, Etibank Bigadiçspor, Susurlukspor, Gönen Termal, Ayvalık Sakaryaspor, Altınova Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Bandırma Etispor, Sındırgı Belediyespor ile Zeytinli Belediyespor mücadele ediyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false