Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdekspor´un maçı yok

Erdekspor´un maçı yok

Eti, Balıkesir´de, Gönen Bigadiç´te

Balıkesir Süper Ligi´ne dahil karşılaşmalar hafta sonunda da sürecek. Erdekspor, haftayı ?bay? olarak, maç yapmadan geçirecek. Kırmızı-beyazlı takım, hâlen 45 puanla beşinci sırada yer alıyor.
ETİSPOR, BÜYÜKŞEHİR DEPLASMANINDA
Bandırma takımı Etispor, pazar günü Balıkesir´de, Balıkesir Büyükşehirspor önünde puan arayacak.
Bu maç öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 35 puanla altıncı, Etispor ise 29 puanla yedinci sırada yer alıyor.
GÖNEN BELEDİYESPOR, BİGADİÇ BELEDİYESPOR ÖNÜNDE
Güney Marmara Bölgesi takımlarından Gönen Belediyespor da deplasmanda, Bigadiç Belediyespor ile mücadele edecek. Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde şampiyonluk mücadelesi veren Bigadiç takımı, 48 puanla ikinci sırada bulunuyor. Gönen Belediyespor, 46 puanla dördüncülük koltuğunda oturuyor.
MANYAS BELEDİYESPOR HÜKMEN KAZANACAK
Güney Marmara Bölgesi´nin bir diğer takımı olan Manyas Belediyespor, haftayı, 3-0 hükmen galibiyetin getireceği üç puanla kapatacak. Manyas takımı, pazar günü, haftalar önce ligden çekilen İvrindi Belediyespor önünde, deplasmanda oynaması gereken maçı 3-0 kazanmış sayılacak.
LİDER BARBAROS SEFA DEPLASMANINDA
Ligde haftalardır liderlik koltuğunda oturan ve hâlen 54 puanla ilk sırada yer alan Cum.Mah.Burhaniyespor ise haftayı Barbaros Sefaspor deplasmanında geçirecek. Pazar günü oynanacak maç öncesinde Ayvalık takımı Barbaros Sefaspor, 27 puanla dokuzuncu sırada olup, sezon sonunda dört takımın düşeceği ligde, düşme hattının biraz üstünde yer alıyor.
Ligden çekilen Marmara Adalar Belediyespor´un, bu hafta kendi evinde oynaması gereken Altınovaspor maçı da yapılmayacak. Hâlen 19 puanla on ikinci ve sondan dördüncü sırada bulunan Altınova takımı, bu maçı 3-0 hükmen kazanarak, puan toplamını 22´ye yükseltecek.
SAKARYASPOR-YENİ SANAYİSPOR
Ayvalık takımlarından Sakaryaspor, Balıkesir merkez takımlarından Yeni Sanayispor´u ağırlayacak. Pazar günü oynanacak maç öncesinde Sakaryaspor, 21 puanla on birinci, Yeni Sanayispor da 29 puanla sekizinci sırada oturuyor.
BURHANİYE BELEDİYESPOR HÜKMEN KAZANACAK
Grupta, pazar günü oynanması gereken Burhaniye Belediyespor-Adaspor maçı da oynanmayacak. Ayvalık takımı Adaspor´un haftalar öncesinde ligden çekilmesine paralel şekilde Burhaniye Belediyespor, maçı 3-0 hükmen kazanacak. Burhaniye takımı, hâlen 47 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor maçı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli