Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdeksporlu gençler Göneni 2-0la geçti

Erdeksporlu gençler  Göneni  2-0la geçti

19 Ekim 2012 Cumartesi günü Erdek 18 Eylül stadında oynanan u-19 gençler ligine dahil maçta ikinci yarıda attığı iki golle Erdekspor U-19 takımı kazandı.

19 Ekim 2012 Cumartesi günü Erdek 18 Eylül stadında oynanan u-19 gençler ligine dahil maçta ikinci yarıda attığı iki golle Erdekspor U-19 takımı kazandı. 
Maçı Çağrı İdi, Egemen Günöz ve Samet Çalışkan hakem üçlüsü yönetti.
Erdekspor U-19: Barış, Ali, Ömer, Recep, Ferhat, Umut, Erdi, Serhat, İsmet, Kubilay ve Kaan on biri ile oynadılar. Goller: Dk. 65 Sercan, Dk. 83 İsmet
Gönen Belediyespor U-19: Enes, Furkan, Tayfun, Mert, Ali, Metehan, Onur, Coşkun, Berat, Okan ve İbrahim on biri ile oynadılar.
Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda takımlar bir birine bir üstünlük sağlayamadılar. Bu arada 26. dakikada bir Gönen hücumunda top Erdek sahasında Erdekspor`lu bir sporcunun eline vurması nedeniyle yan hakem bayrağını uzun süre havada tutmasına karşın orta hakemin oyunu devam ettirmesi bu devrede akıllarda kalan en önemli pozisyonlardan birisiydi. 42. Dakikada Kaan`ın kaçırdığı fırsat ise ilk yarının en önemli gol fırsatıydı. İlk yarı 0-0 kapandı.
İkinci yarıda yine iyi bir mücadele vardı sahada. Ama golleri bulan Erdekspor U-19 takımı oldu. Ve bu yarıda da orta hakem tarafından Gönen lehine çalınan bir penaltı düdüğü vardı maçta ama sonrasında yan hakem tarafından topun aut olması nedeniyle penaltının iptal edilmesi uzun süre itirazlara neden oldu.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli